Thursday, August 26, 2010

dalam kerugian

aduh betapa ruginya..
rindu pulak nak balik ktdi.
suasana juga memainkan peranan.
kalau tidak kenapa perlu berebut-rebut kawasan
sekarang sudah berada di dalam 2nd half ramadan. kalau main bola mesti masih x dapat goal,
rembat pun belum.
nak masuk kotak penalti pun susah. come on la striker.... kata striker...

minggu ni nak balik.. fizu ngn  nazil jom kuar hujung minggu ni......

4 comments:

izzudin hafiz said...

lah, kau nak blik mggu nie...aku dah nak blik kuantan dah...adoi hai...

Anonymous said...

lor... apsal awl sgt. br nk buka puasa same last untuk tahun ni.. mije

nice.. said...

salam..terbace blog demo..

apepun,.terawih terbaik kali ni..
byk memori yg dah di capture..hahaha..

don't take fool meddamis and turkey coffee..

Al-Mizan said...

nice2... last untuk ramadan tahun ni kot. dh x sempat dah.. apapun the best lah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...